Ελληνικά GR
Κατηγορίες  
Μονοκατοικία προς πώληση
Περιοχή  
  • Καβάλα
Τιμή  
Τετραγωνικά  
Τιμή ανά m2  
Απόσταση από τη θάλασσα  

Ταξινόμηση καταχωρήσεων με βάση: Τιμή | Табличен вид | Списъчен вид
Προς πώληση μονοκατοικία 50τ.μ σε οικόπεδο 600τ.μ στην Παραλία Ορφανί Καβάλας. Η μονοκατοικία αποτελείται απο δυο υπνοδωμάτια, σαλόνι με κουζίνα και μπάνιο. Διαθέτει σίτες, ηλιακό θερμοσίφωνο, εξωτερική αποθήκη και εξωτερικό μπάνιο. Απόσταση απο τη θάλασσα 800 μέτρα. Πωλείται πλήρως επιπλωμένο στην τιμή των 90.000 ευρώ. Νεα τιμή 85.000 ευρώ.
Πωλείται μονοκατοικία 35 τ.μ.  σε οικόπεδο 3000 τ.μ. στα Λουτρά Ελευθερών Καβάλας. Αποτελείται από μικρή κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Το οικόπεδο είναι φυτεμένο με ελαιόδεντρα. Βρίσκεται σε απόσταση 270 μέτρων από τη θάλασσα. Τιμή 85.000 ευρώ, νέα τιμή 70.000 ευρώ.
Μοναστηράκι , Καβάλα
Πωλείται παλιά μονοκατοικία 65 τ.μ. σε 400 τ.μ. οικόπεδο, στο Μοναστηράκι Κεραμωτής. Η κατοικία αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο και δύο υπνοδωμάτια. Επίσης στην αυλή του σπιτιού υπάρχει μία εξωτερική αποθήκη 20 τ.μ. Το ακίνητο χρήζει ανακαίνισης. Βρίσκεται σε απόσταση 3 χλμ. από τη θάλασσα. Τιμή 70.000 ευρώ, 65.000 ευρώ
Οφρύνιο , Καβάλα
Πωλείται μονοκατοικία 70 τμ σε 1 στρέμμα οικόπεδο στο Οφρύνιο Καβάλας. Η κατοικία αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας, ένα ακόμη σαλόνι, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Διαθέτει εξωτερική κουζίνα,αποθήκη, ηλιακό, χώρο στάθμευσης και 12 ελαιόδεντρα. Βρίσκεται σε απόσταση 4 χλμ από τη θάλασσα. Τιμή 60.000 ευρώ. Νέα τιμή 55.000 ευρώ.
Νέα Πέραμος , Καβάλα
Πωλείται βίλλα πολυτελούς κατασκευής και μοναδικής αρχιτεκτονικής 220 τ.μ. σε δύο επίπεδα με ημιυπόγειο 120 τ.μ. σε οικόπεδο 1.860 τ.μ. στη Νέα Πέραμο Καβάλας. Το ισόγειο της βίλλας αποτελείται από χώρο υποδοχής, έναν ευρύχωρο ενιαίο χώρο σαλοτραπεζαρίας με τζάκι, καθιστικό, κουζίνα, μία αποθήκη και ένα wc. Στη συνέχεια μέσω της εσωτερικής σκάλας ή με τον εσωτερικό ανελκυστήρα οδηγούμαστε στο πρώτο όροφο όπου συναντάμε ένα master bedroom με βεστιάριο και αποκλειστικό μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια και ένα λουτρό. Το ημιυπόγειο της κατοικίας λειτουργεί ως ξενώνας και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με αποκλειστικό μπάνιο, ένα καθιστικό, ένα play room - γυμναστήριο, κελάρι, ένα πλυσταριό, μία μεγάλη αποθήκη και το λεβητοστάσιο. Η βίλλα διαθέτει συνθετικά κουφώματα με σίτες, πόρτα ασφαλείας, θερμομόνωση, κέλυφος με εξωτερικό έγχρωμο σοβά albaria, υποδομή ανελκυστήρα, δάπεδα από κεραμικά πλακίδια και επένδυση kourasanit, αυτόνομη ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας, υποδομή για fan coil, ενεργειακό τζάκι supra, κάμερες ασφαλείας, συναγερμό, περιμετρικό τοιχίο περίφραξης υπενδεδυμένο με πέτρα και άδεια για πισίνα 60 τ.μ. Βρίσκεται σε απόσταση 550 μέτρων από τη θάλασσα. Τιμή 600.000 ευρώ, 550.000 ευρώ
Καβάλα , Καβάλα
Πωλείται μονοκατοικία 150 τ.μ. στην Παλιά Πόλη της Καβάλας με 3 ανεξάρτητα οροφοδιαμερίσματα. Κάθε όροφος είναι 50 τ.μ. και αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Η θέρμανση είναι ατομική με θερμοπομπούς και a/c. Όλοι οι όροφοι διαθέτουν καταπληκτική θέα στη θάλασσα και την πόλη. Τιμή 420.000 ευρώ, 410.000 ευρώ
Πωλείται μονοκατοικία 97 τ.μ. σε 1.000 τ.μ. οικόπεδο, μπροστά στη θάλασσα, στην Παραλία Φωλιάς Καβάλας. Το ακίνητο βρίσκεται σε μία καταπληκτική τοποθεσία με αμμώδη παραλία και γαλαζοπράσινα νερά, κάνοντας το τοπίο ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Η κατοικία αποτελείται από ημιυπόγειο με ένα μεγάλο και φωτεινό ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας και μπάνιο. Με εξωτερική σκάλα ανεβαίνουμε στον πρώτο όροφο όπου υπάρχουν τέσσερα υπνοδωμάτια και δύο λουτροαποχωρητήρια.Το σπίτι διαθέτει όμορφα διαμορφωμένη αυλή με εξωτερικό σαλόνι, μπάρμπεκιου και θέσεις στάθμευσης. Τιμή πώλησης 460.000 ευρώ. Νέα τιμή 400.000 ευρώ.
 

Πωλείται μονοκατοικία 60 τ.μ. σε 800 τ.μ. οικόπεδο, μπροστά στη θάλασσα, στην Παραλία Ορφανίου Καβάλας. Η κατοικία αποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονοκουζίνας, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου με ηλεκτρικά στόρια, κλιματιστικό και ηλιακό θερμοσίφωνα. Ο κήπος είναι όμορφα διαμορφωμένος με γρασίδι και έχει ένα μεγάλο κιόσκι. Τιμή  450.000 ευρώ. Νέα τιμή 380.000 ευρώ.
Καβάλα , Καβάλα
Πωλείται 3όροφη οικοδομή συνολικού εμβαδού 455 τ.μ. σε 359 τ.μ. οικόπεδο, στην Καβάλα. Στο ισόγειο της οικοδομής υπάρχει ένας μεγάλος ενιαίος χώρος που χρησιμοποιείται ως αποθήκη, ένα κλειστό γκαράζ και το λεβιτοστάσιο. Ο πρώτος όροφος είναι διαμορφωμένος σε δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα. Το πρώτο διαμέρισμα του 1ου ορόφου αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, χωλ, δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μεγάλη βεράντα. Το δεύτερο διαμέρισμα του 1ου ορόφου αποτελείται από μία μικρή κουζίνα, χωλ, ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και μεγάλη βεράντα. Στον δεύτερο όροφο συναντάμε ένα μεγάλο οροφοδιαμέρισμα αποτελούμενο από σαλόνι, κουζίνα, χωλ, τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, μία αποθήκη, μία βοηθητική κουζίνα και μεγάλη βεράντα με θέα στη θάλασσα. Η οικοδομή διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, κεντρικό λέβητα πέλλετ με ανεξάρτητο ωρομετρητή για το κάθε διαμέρισμα, κλιματιστικά και τέντες. Βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρων από τη θάλασσα. Τιμή 340.000 ευρώ, 320.000 ευρώ
Μια άνετη, πολυτελώς επιπλωμένη μονοκατοικία για χρήση όλο το χρόνο, που βρίσκεται 200 ​​μέτρα από την αμμώδη ακτή του Αιγαίου και μόλις 280 χλμ. από τη Σόφια. Το σπίτι χτίστηκε στα τέλη του 2018, μονολιθικό, με εξαιρετική μόνωση και εξ ολοκλήρου με υλικά υψηλής ποιότητας. Διαθέτει 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, το καθένα με δική του βεράντα, μεγάλο σαλόνι με δύο καναπέδες και τζάκι, 2 μεγάλα μπάνια με τουαλέτα και 1 ξεχωριστή τουαλέτα, τραπεζαρία με τραπέζι για 8 άτομα, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τα πάντα. χρειάζεστε για νοικοκυριό, μεγάλο ψυγείο, φούρνο, κεραμικές εστίες, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων, καφετιέρα, βραστήρα ζεστού νερού, μαγειρικά σκεύη, πλυντήριο ρούχων, τηλεόραση 50", ηχοσύστημα, ασύρματο internet υψηλής ταχύτητας, ευρύχωρη βεράντα με παγκάκια και τραπεζαρία, έπιπλα από μπαστούνι για χαλάρωση, μπάρμπεκιου, όμορφη και περιποιημένη αυλή και κήπος, ελιές και λουλούδια.
 
Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό, θέρμανση και τζάκι. Υπάρχει ιδιωτικός ασφαλτοστρωμένος δρόμος κλειστός με πύλες και από τις δύο πλευρές.
 
Βρίσκεται στο πιο ήσυχο σημείο του δημοφιλούς θερέτρου Paralia Ofrinho - Petino, αλλά ταυτόχρονα μόλις 1,5 χλμ. από το κέντρο, όπου μπορείτε να διασκεδάσετε μέχρι τα ξημερώματα στα μπαράκια και τις ταβέρνες δίπλα στη θάλασσα.
Η παραλία, η ταβέρνα, τα beach bar βρίσκονται σε απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια, ενώ καταστήματα με κρέατα και ψάρια, αρτοποιεία, καταστήματα με φρούτα και λαχανικά, καθώς και ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ βρίσκονται περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά.
 
Ένα υπέροχο μέρος για τους λάτρεις της ποδηλασίας, είτε μέσα από τους ελαιώνες και το ανώμαλο έδαφος είτε στον βολικό ποδηλατόδρομο που διασχίζει ολόκληρη την περιοχή.
Υπάρχουν επίσης ιαματικές πηγές κοντά, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε ακόμα και με τον χειρότερο καιρό.
 
Είναι κατάλληλο και ως επενδυτικό ακίνητο, για ενοικίαση.
 
 
Τιμή 330.000 ευρώ. Νέα τιμή 320.000 ευρώ.