Ελληνικά GR
Κατηγορίες  
Διαμέρισμα προς πώληση
Περιοχή  
  • Χαλκιδική
Τιμή  
Τετραγωνικά  
Τιμή ανά m2  
Απόσταση από τη θάλασσα  

Ταξινόμηση καταχωρήσεων με βάση: Τιμή | Табличен вид | Списъчен вид
Δήμος Κασσάνδρας , Χαλκιδική
Πωλείται διαμέρισμα 45τ.μ. στην Κασσάνδρα, Χαλκιδικής. Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα μεγάλο δωμάτιο που έχει ένα διπλό κρεβάτι , Ντουλάπα και συρταριέρα, ένα ευρύχωρο μπάνιο, μία άνετη σαλοκουζίνα με το καθιστικό του. Τα πατώματα είναι με πλακάκια , έχει κουφώματα PVC θερμομονωτικά, πόρτα ασφαλείας, τέντες ,καθώς και 2 όμορφα μπαλκόνια. Στο ταβάνι εξωτερικά έχει τοποθετηθεί μονωτικό υλικό για προστασία από υγρασία καθώς προσδίδει καλύτερη εσωτερική θερμοκρασία στο σπίτι. Επίσης θα δοθεί με όλα τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές ( φούρνο, απορροφητήρα, ψυγείο , πλυντήριο ρούχων, κρεβάτι). Απόσταση από την θάλασσα 500 μέτρα. Τιμή 90.000 ευρώ.
Πευκοχώρι , Χαλκιδική
Πωλείται διαμέρισμα 35τ.μ. στο Πευκοχώρι, Χαλκιδικής. Το ακίνητο αποτελείται από ένα μεγάλο δωμάτιο, που έχει διπλό κρεβάτι , Ντουλάπα και συρταριέρα, και μία άνετη σαλοκουζίνα με δύο καναπέδες. Τα πατώματα είναι με πλακάκια , έχει κουφώματα PVC θερμομονωτικά, κλιματιστικό και πόρτα Ασφαλείας. Επίσης θα δοθεί με όλα τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές ( φούρνο, απορροφητήρα, ψυγείο και πλυντήριο ρούχων). Το μπαλκόνι του είναι σχεδόν 1,50μ x 4,00μ και βλέπει μπροστά΄ σε όμορφο διαρρυθμισμένο χώρο με άφθονο πράσινο. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 2ο όροφο οικοδομής του 2007. Απόσταση από την θάλασσα 550 μέτρα. Τιμή 83.000 ευρώ.
Σταυρός , Χαλκιδική
Προς πώληση συγρότημα διαμερισμάτων 176,69τ.μ. σε οικόπεδο187,59τ.μ.στον Σταυρό Χαλκιδικής. Αποτελείται απο δύο ορόφους. Στο ισόγειο υπάρχει ένα διαμέρισμα 45,30τ.μ. με δυο υπνοδωμάτια, χώλ, μπάνιο και κουζίνα και δύο μπαλκόνια και ένα στούντιο με  ενιαίο χώρο, κουζινάκι και μπάνιο 33τ.μ. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν δύο διαμερίσματα 45,30τ.μ. και 53,50τ.μ. που αποτελούνται απο δύο υπνοδωμάτια, κουζίνα, μπάνιο. Το κάθε ακίνητο διαθέτει ξεχωριστές παροχές ηλεκτρικού ρεύματος, κλιματιστικό, ηλεκτρικό θερμοσίφωνο. Βρίσκονται στο κέντρο του Σταυρού σε απόσταση 260 μέτρα απο τη θάλασσα και πωλούνται επιπλωμένα, με τις ηλεκτρικές τους συσκευές, στην τιμή των 250.000 ευρώ.
Νέα Πλάγια , Χαλκιδική
Πωλείται διαμέρισμα 130 τ.μ. στον πρώτο όροφο στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής. Αποτελείται από δύο σαλόνια, μια μικρή κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Διαθέτει κλιματισμό, θερμοσίφωνα, εξοπλισμένη κουζίνα με ηλεκτρικές συσκευές, ταράτσα 150 τ.μ. Βρίσκεται 40μ. από τον παραλιακό δρόμο. Τιμή 240.000 ευρώ.
Παλιούρι , Χαλκιδική
Πωλείται ισόγειο διαμέρισμα 65 τ.μ. σε συγκρότημα κατοικιών με κοινόχρηστη πισίνα, στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Το διαμέρισμα αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Διαθέτει συνθετικά κουφώματα με σίτες, πόρτα ασφαλείας, ένα κλιματιστικό, θερμοσίφωνα, θέση στάθμευσης και είναι πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές. Βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρων από την αμμώδη καταγάλανη παραλία. Τιμή 155.000 ευρώ
Πευκοχώρι , Χαλκιδική
Πωλείται ισόγειο διαμέρισμα 65τ.μ. στο Πευκοχώρι, Χαλκιδικής. Το ακίνητο αποτελείται δυο μεγάλα δωμάτια που έχουν 3 μονά κρεβάτια και ένα διπλό κρεβάτι , Ντουλάπα και συρταριέρα, ένα ευρύχωρο μπάνιο , μια μικρή αποθήκη , και μία άνετη σαλοκουζίνα με μεγάλο γωνιακό καναπέ. Τα πατώματα είναι με πλακάκια , έχει κουφώματα PVC θερμομονωτικά, κλιματιστικό και μια όμορφη βεράντα για τα πρωινά σας. Διαθέτει επίσης εξωτερικό ντουζ για μετά την παραλία και βρύση για τις εξωτερικές ανάγκες. Επίσης θα δοθεί με όλα τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές συσκευές ( φούρνο, απορροφητήρα, ψυγείο , πλυντήριο ρούχων,κρεβάτια). Απόσταση από την θάλασσα 250 μέτρα. Τιμή 130.000 ευρώ.
Ιερισσός , Χαλκιδική
Πωλείται διαμέρισμα 1ου ορόφου 65 τ.μ. πρώτο στη θάλασσα, στην περιοχή Κλεισούρι (Ιερισσός Χαλκιδικής). Το διαμέρισμα αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας, ένα υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και ένα wc. Διαθέτει ξύλινα κουφώματα με σίτες, εντοιχισμένη ντουλάπα, 2 κλιματιστικά, τζάκι, χώρο στάθμευσης και είναι πλήρως επιπλωμένο. Βρίσκεται σε απόσταση 50 μέτρων από τη θάλασσα. Τιμή 120.000 ευρώ
Κρυοπηγή , Χαλκιδική
Πωλείται διαμέρισμα 68 τ.μ. στον δεύτερο όροφο στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής. Αποτελείται από σαλόνι με κουζινάκι, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο και μεγάλη βεράντα. Το διαμέρισμα πωλείται πλήρως επιπλωμένο. Βρίσκεται 900 μέτρα από αμμώδη παραλία. Τιμή 105.000 ευρώ.
Ιερισσός , Χαλκιδική
Πωλείται 3όροφη οικοδομή 600 τ.μ. στην Ιερισσό Χαλκιδικής. Η οικοδομή αποτελείται από 8 διαμερίσματα 75 τ.μ. το καθένα. Το ημιυπόγειο της οικοδομής αποτελείται από δύο όμοια διαμερίσματα 75 τ.μ. με δύο υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα και μπάνιο το καθένα. Το ισόγειο της οικοδομής αποτελείται από δύο διαμερίσματα 75 τ.μ. με δύο υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα και μπάνιο το καθένα. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από δύο διαμερίσματα 75 τ.μ. με δύο υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα και μπάνιο το καθένα .Ο δεύτερος αποτελείται από δύο διαμερίσματα 75 τ.μ. με δύο υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα και μπάνιο το καθένα. Βρίσκονται  σε απόσταση 470 μέτρων από τη θάλασσα. Τιμή 1.000.000 ευρώ